Nabeschouwing Atlético Madrid - Celta de Vigo (4-1) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Atlético Madrid het zaterdag 10 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Celta de Vigo (4-1)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 4-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Correa, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. de Paul op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee Y. Carrasco zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed G. Veiga iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Celta de Vigo werd verkleind tot 3-1. In de 82e werkte U. Nunez de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Celta de Vigo 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa met assist van R. de Paul Atlético Madrid 1-0
16' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Hermoso Atlético Madrid
21' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor U. Nunez Celta de Vigo
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor T. Lemar Atlético Madrid
50' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt R. de Paul met assist van Koke Atlético Madrid 2-0
52' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Veiga voor C. Perez Celta de Vigo
57' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor A. Morata Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor A. Correa Atlético Madrid
64' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor R. Tapia Celta de Vigo
66' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Y. Carrasco met assist van G. Kondogbia Atlético Madrid 3-0
71' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt G. Veiga met assist van I. Aspas Celta de Vigo 3-1
76' Wissel Atlético Madrid Wissel Matheus Cunha voor R. de Paul Atlético Madrid
82' Eigen doelpunt Atlético Madrid Eigen doelpunt U. Nunez Atlético Madrid 4-1
85' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Niguez voor Y. Carrasco Atlético Madrid
94' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
94' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor G. Veiga Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Celta de Vigo
Opstellingen Atlético Madrid - Celta de Vigo
De opstellingen van Atlético Madrid en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Celta de Vigo

Atlético Madrid en Celta de Vigo treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 26 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 15
Winst Celta de Vigo 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 7e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 8e plaats.