Nabeschouwing Atlético Madrid - Elche (1-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Atlético Madrid het zondag 22 augustus 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Elche (1-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Elche is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Correa, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Elche 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa met assist van R. De Paul Atlético Madrid 1-0
62' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Suarez voor T. Lemar Atlético Madrid
62' Wissel Atlético Madrid Wissel K. Trippier voor R. De Paul Atlético Madrid
63' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor P. Milla Elche
65' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
82' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor L. Boye Elche
82' Wissel Elche Wissel Josan voor J. Mojica Elche
82' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor I. Marcone Elche
85' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor A. Correa Atlético Madrid
86' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor P. Bigas Elche
87' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Benedetto Elche
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Suarez Atlético Madrid
95' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Elche
Opstellingen Atlético Madrid - Elche
De opstellingen van Atlético Madrid en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Elche zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Elche

Atlético Madrid en Elche treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Elche in de Primera División vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Elche slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 6
Winst Elche 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 6e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 15e plaats.