Nabeschouwing Atlético Madrid - Villarreal (2-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 22:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Atlético Madrid het zondag 29 augustus 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Villarreal (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door M. Trigueros, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Suarez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette A. Danjuma zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten was het A. Mandi die de bal in eigen doel werkte, waardoor Atlético Madrid op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Atlético Madrid - Villarreal 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Simeone Atlético Madrid
28' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
45' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Lemar Atlético Madrid
52' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Trigueros met assist van Y. Pino Villarreal 0-1
56' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt L. Suarez met assist van A. Correa Atlético Madrid 1-1
59' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Suarez Atlético Madrid
61' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Moreno Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor B. Dia Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel A. Danjuma voor P. Estupinan Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor A. Moreno Villarreal
70' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Niguez voor L. Suarez Atlético Madrid
70' Wissel Atlético Madrid Wissel R. De Paul voor Y. Carrasco Atlético Madrid
74' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma met assist van Y. Pino Villarreal 1-2
80' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Cunha voor T. Lemar Atlético Madrid
80' Wissel Atlético Madrid Wissel G. Kondogbia voor M. Hermoso Atlético Madrid
80' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor Y. Pino Villarreal
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. De Paul Atlético Madrid
85' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Rulli Villarreal
88' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor J. Gimenez Atlético Madrid
94' Eigen doelpunt Atlético Madrid Eigen doelpunt A. Mandi Atlético Madrid 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Villarreal
Opstellingen Atlético Madrid - Villarreal
De opstellingen van Atlético Madrid en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Villarreal

Atlético Madrid en Villarreal treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Villarreal in de Primera División vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 11
Winst Villarreal 10
Gelijkspel 9
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 6e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 11e plaats.