Nabeschouwing Cádiz - Barcelona (0-0) || Primera División 2021/2022

Donderdag 23 september 2021 - 22:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het donderdag 23 september 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Barcelona (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Cádiz en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor F. de Jong van FC Barcelona. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 65e minuut het veld moest verlaten. In de 97e minuut moest R. Koeman van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Carlos del Cerro Grande een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Barcelona verder met een speler minder. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Barcelona, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Carlos del Cerro Grande voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Cádiz - Barcelona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Wissel Cádiz Wissel J. Jonsson voor Fali Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel S. Sanchez voor A. Jimenez Cádiz
46' Wissel FC Barcelona Wissel S. Roberto voor Y. Demir FC Barcelona
57' Wissel Cádiz Wissel A. Perea voor S. Arzamendia Cádiz
57' Wissel Cádiz Wissel C. Lozano voor A. Negredo Cádiz
61' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor F. de Jong FC Barcelona
65' Tweede gele kaart FC Barcelona Tweede gele kaart voor F. de Jong FC Barcelona
65' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Roberto FC Barcelona
68' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Haroyan Cádiz
68' Wissel FC Barcelona Wissel Coutinho voor L. de Jong FC Barcelona
73' Wissel FC Barcelona Wissel Nico voor Gavi FC Barcelona
79' Wissel Cádiz Wissel C. Akapo voor I. Carcelen Cádiz
80' Wissel FC Barcelona Wissel R. Puig voor S. Dest FC Barcelona
88' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Akapo Cádiz
90' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor T. Alarcon Cádiz
96' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
97' Rode kaart FC Barcelona Rode kaart voor R. Koeman FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Barcelona
Opstellingen Cádiz - Barcelona
De opstellingen van Cádiz en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Barcelona

Cádiz en Barcelona treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Barcelona in de Primera División vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cádiz. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cádiz 1
Winst Barcelona 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 15e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 9e plaats.