Nabeschouwing Cádiz - Deportivo Alavés (0-2) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Deportivo Alavés (0-2)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 0-2 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. Joselu maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Deportivo Alavés vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Deportivo Alavés opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Joselu die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Deportivo Alavés.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés.

LIVE Cádiz - Deportivo Alavés 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Deportivo Alavés Penalty Joselu Deportivo Alavés 0-1
27' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Miazga Deportivo Alavés
46' Wissel Cádiz Wissel J. Jonsson voor V. Chust Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor T. Alarcon Cádiz
56' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor F. Pellistri Deportivo Alavés
57' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor M. Garcia Deportivo Alavés
67' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor X. Navarro Deportivo Alavés
68' Wissel Cádiz Wissel C. Lozano voor S. Sanchez Cádiz
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. de la Fuente voor L. Rioja Deportivo Alavés
84' Wissel Cádiz Wissel A. Jimenez voor R. Sobrino Cádiz
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Pina voor T. Moya Deportivo Alavés
91' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Joselu met assist van M. de la Fuente Deportivo Alavés 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Deportivo Alavés
Opstellingen Cádiz - Deportivo Alavés
De opstellingen van Cádiz en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Deportivo Alavés

Cádiz en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Cádiz favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cádiz 1
Winst Deportivo Alavés 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 16e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 19e plaats.