Nabeschouwing Cádiz - Getafe (1-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het zaterdag 19 februari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Getafe (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Cádiz en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. B. Mayoral maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Getafe vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Cádiz kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Negredo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cádiz - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Negredo Cádiz
6' Penalty Getafe Penalty B. Mayoral Getafe 0-1
19' Gele kaart Getafe Gele kaart voor O. Yokuslu Getafe
32' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Espino Cádiz
35' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor R. Alcaraz Cádiz
47' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Negredo met assist van A. Espino Cádiz 1-1
51' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
61' Wissel Getafe Wissel E. Cabaco voor S. Mitrovic Getafe
61' Wissel Getafe Wissel Florentino voor O. Yokuslu Getafe
65' Wissel Cádiz Wissel J. Cala voor Fali Cádiz
68' Wissel Getafe Wissel S. Ramirez voor B. Mayoral Getafe
79' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor C. Lozano Cádiz
79' Wissel Cádiz Wissel S. Sanchez voor C. Akapo Cádiz
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
85' Wissel Cádiz Wissel Jose Mari voor Fede Cádiz
94' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Jankto Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Getafe
Opstellingen Cádiz - Getafe
De opstellingen van Cádiz en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Getafe

Cádiz en Getafe treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Getafe in de Primera División vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 3 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Cádiz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cádiz 2
Winst Getafe 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 19e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 16e plaats.