Nabeschouwing Cádiz - Villarreal (0-0) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Cádiz het zaterdag 1 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Villarreal (0-0)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Cádiz en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Carcelen in de 93e minuut, waardoor Cádiz met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Villarreal, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Villarreal kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Cádiz - Villarreal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor R. Alcaraz Cádiz
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Rulli Villarreal
38' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor F. Coquelin Villarreal
49' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Alejo Cádiz
59' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor A. Negredo Cádiz
59' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor F. San Emeterio Cádiz
59' Wissel Cádiz Wissel C. Lozano voor T. Bongonda Cádiz
67' Wissel Villarreal Wissel A. Danjuma voor F. Coquelin Villarreal
69' Wissel Cádiz Wissel Jose Mari voor R. Alcaraz Cádiz
75' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Baena Villarreal
83' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor N. Jackson Villarreal
83' Wissel Villarreal Wissel J. L. Morales voor G. Lo Celso Villarreal
92' Wissel Cádiz Wissel J. Zaldua voor I. Alejo Cádiz
93' Rode kaart Cádiz Rode kaart voor I. Carcelen Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Villarreal
Opstellingen Cádiz - Villarreal
De opstellingen van Cádiz en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Villarreal

Cádiz en Villarreal treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Villarreal in de Primera División vond plaats op 20 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cádiz als Villarreal wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Cádiz 1
Winst Villarreal 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 19e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 6e plaats.