Nabeschouwing Celta de Vigo - Atlético Madrid (1-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 17:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Celta de Vigo het zondag 15 augustus 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Abanca-Balaídos (Vigo) in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Atlético Madrid (1-2)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Correa, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van I. Aspas in de 59e minuut zorgde er even later voor dat Celta de Vigo weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 64e minuut zette A. Correa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atlético Madrid de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 95e minuut werd M. Hermoso van Atlético Madrid met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Atlético Madrid het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 95e minuut werd H. Mallo van Celta de Vigo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Atlético Madrid met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Atlético Madrid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Celta de Vigo - Atlético Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Lemar Atlético Madrid
23' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa met assist van T. Lemar Atlético Madrid 0-1
57' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Llorente Atlético Madrid
59' Penalty Celta de Vigo Penalty I. Aspas Celta de Vigo 1-1
61' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
62' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Cervi voor Nolito Celta de Vigo
64' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa met assist van S. Niguez Atlético Madrid 1-2
65' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Suarez voor A. Correa Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel R. De Paul voor T. Lemar Atlético Madrid
66' Wissel Atlético Madrid Wissel K. Trippier voor Koke Atlético Madrid
74' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Beltran voor B. Mendez Celta de Vigo
75' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor R. Tapia Celta de Vigo
77' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor D. Suarez Celta de Vigo
82' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor M. Llorente Atlético Madrid
86' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor A. Solari Celta de Vigo
89' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Baeza voor J. Galan Celta de Vigo
90' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Fontan Celta de Vigo
92' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
95' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
95' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor M. Hermoso Atlético Madrid
95' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor H. Mallo Celta de Vigo
97' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor Y. Carrasco Atlético Madrid
98' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Gimenez Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Atlético Madrid
Opstellingen Celta de Vigo - Atlético Madrid
De opstellingen van Celta de Vigo en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Atlético Madrid

Celta de Vigo en Atlético Madrid treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 8 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 13 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Celta de Vigo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.