Nabeschouwing Celta de Vigo - Granada (1-0) || Primera División 2021/2022

Maandag 27 september 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Celta de Vigo het maandag 27 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Abanca-Balaídos (Vigo) in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Granada (1-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Granada is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Celta de Vigo kreeg in de 73e minuut een strafschop toegekend, die door I. Aspas werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 94 minuten was het D. Suarez die Celta de Vigo op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter César Soto Grado, waardoor Celta de Vigo de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Celta de Vigo - Granada 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
19' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor M. Gonalons Granada
46' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Suarez voor F. Beltran Celta de Vigo
62' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Cervi voor Nolito Celta de Vigo
67' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Puertas Granada
68' Wissel Granada Wissel J. Molina voor C. Bacca Granada
69' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Duarte Granada
72' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Moreno Granada
73' Penalty gemist Celta de Vigo Penalty gemist I. Aspas Celta de Vigo
77' Wissel Granada Wissel A. Escandell voor L. Maximiano Granada
77' Wissel Granada Wissel V. Diaz voor D. Duarte Granada
77' Wissel Granada Wissel S. Escudero voor A. Puertas Granada
77' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor B. Mendez Celta de Vigo
85' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Montoro Granada
86' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Yokuslu voor N. Araujo Celta de Vigo
86' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor R. Tapia Celta de Vigo
94' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Suarez met assist van S. Mina Celta de Vigo 1-0
96' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
96' Gele kaart Granada Gele kaart voor Quini Granada
96' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Neva Granada
98' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Escandell Granada
99' Gele kaart Granada Gele kaart voor J. Molina Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Granada
Opstellingen Celta de Vigo - Granada
De opstellingen van Celta de Vigo en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Granada

Celta de Vigo en Granada treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Granada in de Primera División vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Granada slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 7
Winst Granada 2
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 16e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 18e plaats.