Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid (0-0) || Primera División

Zondag 21 augustus 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 21 augustus 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Real Madrid 0-0

Vanaf zondag 21 augustus 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Madrid volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 20 dagen, 10 uur, 40 minuten en 38 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Real Madrid
Opstellingen Celta de Vigo - Real Madrid

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid

Celta de Vigo en Real Madrid treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 2 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 19 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Celta de Vigo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 3
Winst Real Madrid 19
Gelijkspel 2
Totaal 24
Tags
Celta de Vigo - Real Madrid Opstelling Celta de Vigo Opstelling Real Madrid Live Celta de Vigo - Real Madrid Live Celta de Vigo - Real Madrid kijken Celta de Vigo - Real Madrid kijken Live Celta de Vigo - Real Madrid stream Celta de Vigo - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid Uitslag Celta de Vigo - Real Madrid Statistieken Celta de Vigo - Real Madrid Primera División 2022/2023 Celta de Vigo - Real Madrid wedden Celta de Vigo - Real Madrid gokken Celta de Vigo - Real Madrid Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .