Nabeschouwing Celta de Vigo - Sevilla (0-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Celta de Vigo het zondag 17 oktober 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Abanca-Balaídos (Vigo) in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Sevilla (0-1)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door R. Mir, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Celta de Vigo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sevilla uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Celta de Vigo - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
11' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Rakitic Sevilla
38' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Navas Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel Suso voor I. Rakitic Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor O. Torres Sevilla
54' Doelpunt Sevilla Doelpunt R. Mir Sevilla 0-1
62' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
66' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor R. Mir Sevilla
73' Wissel Sevilla Wissel O. Rodriguez voor J. Jordan Sevilla
73' Wissel Sevilla Wissel M. Acuna voor L. Ocampos Sevilla
73' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Cervi voor Nolito Celta de Vigo
81' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor F. Beltran Celta de Vigo
88' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Sevilla
Opstellingen Celta de Vigo - Sevilla
De opstellingen van Celta de Vigo en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Sevilla

Celta de Vigo en Sevilla treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Sevilla in de Primera División vond plaats op 12 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 11 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Celta de Vigo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 8
Winst Sevilla 11
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 16e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 5e plaats.