Nabeschouwing Deportivo Alavés - Elche (1-0) || Primera División 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 19:00 uur



In de Primera División 2021/2022 neemt Deportivo Alavés het dinsdag 26 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Olaranbe in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Elche (1-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Elche is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Ndiaye, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Deportivo Alavés dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Deportivo Alavés uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Elche
Goals
1
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
94
110
Gevaarlijke aanvallen
33
50
Passes
313
488
Overtredingen
15
11
Buitenspel
2
2
Corners
4
7
Wissels
5
5
LIVE Deportivo Alavés - Elche 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor X. Navarro Deportivo Alavés
42' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Roco Elche
47' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt M. Ndiaye met assist van V. Laguardia Deportivo Alavés 1-0
60' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Moya voor T. Pina Deportivo Alavés
60' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Aguirregabiria voor X. Navarro Deportivo Alavés
63' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor L. Perez Elche
63' Wissel Elche Wissel J. Pastore voor Fidel Elche
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor F. Pellistri Deportivo Alavés
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor P. Pons Deportivo Alavés
74' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor L. Boye Elche
74' Wissel Elche Wissel P. Milla voor Tete Morente Elche
80' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor O. Mascarell Elche
81' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Carrillo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. Carrillo Elche
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Sivera voor F. Pacheco Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Elche
Opstellingen Deportivo Alavés - Elche
De opstellingen van Deportivo Alavés en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Elche zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Elche

Deportivo Alavés en Elche treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Elche in de Primera División vond plaats op 11 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deportivo Alavés als Elche wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 1
Winst Elche 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 18e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Deportivo Alavés - Elche Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Elche Live Deportivo Alavés - Elche Live Deportivo Alavés - Elche kijken Deportivo Alavés - Elche kijken Live Deportivo Alavés - Elche stream Deportivo Alavés - Elche Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Elche Uitslag Deportivo Alavés - Elche Statistieken Deportivo Alavés - Elche Primera División 2021/2022 Deportivo Alavés - Elche wedden Deportivo Alavés - Elche gokken Deportivo Alavés - Elche Unibet