Nabeschouwing Deportivo Alavés - Mallorca (0-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 21 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Olaranbe in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Mallorca (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Duarte van Deportivo Alavés. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 66e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 80 minuten was het F. Nino die Mallorca op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Mallorca de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Deportivo Alavés - Mallorca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor F. Lejeune Deportivo Alavés
47' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
60' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor P. Maffeo Mallorca
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor E. Mendez Deportivo Alavés
64' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor A. Prats Mallorca
64' Wissel Mallorca Wissel R. Battaglia voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
66' Tweede gele kaart Deportivo Alavés Tweede gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
70' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor I. Baba Mallorca
70' Wissel Mallorca Wissel A. Ndiaye voor J. Mboula Mallorca
72' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Ndiaye Mallorca
76' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Ndiaye voor M. Garcia Deportivo Alavés
76' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Lopez voor Joselu Deportivo Alavés
80' Doelpunt Mallorca Doelpunt F. Nino met assist van S. Sevilla Mallorca 0-1
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel I. Martin voor T. Pina Deportivo Alavés
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Pellistri voor P. Pons Deportivo Alavés
88' Wissel Mallorca Wissel L. Junior voor T. Kubo Mallorca
95' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Mallorca
Opstellingen Deportivo Alavés - Mallorca
De opstellingen van Deportivo Alavés en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Mallorca

Deportivo Alavés en Mallorca treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Mallorca in de Primera División vond plaats op 15 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Mallorca 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 19e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 9e plaats.