Nabeschouwing Elche - Almería (1-1) || Primera División 2022/2023

Maandag 22 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Elche het maandag 22 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Almería (1-1)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Elche en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor in de 0e minuut, waardoor Almería met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 23 minuten was het U. Sadiq die Almería op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Elche in de 30e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van A. Collado.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Elche - Almería 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Rode kaart Almería Rode kaart voor Almería
23' Doelpunt Almería Doelpunt U. Sadiq met assist van L. Robertone Almería 0-1
30' Doelpunt Elche Doelpunt A. Collado met assist van R. Marti Elche 1-1
52' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Gumbau Elche
54' Gele kaart Almería Gele kaart voor I. Eguaras Almería
55' Gele kaart Almería Gele kaart voor S. Akieme Almería
68' Wissel Elche Wissel L. Boye voor E. Ponce Elche
74' Wissel Almería Wissel Leo Baptistao voor L. Robertone Almería
78' Wissel Elche Wissel D. Quina voor G. Gumbau Elche
79' Wissel Elche Wissel P. Milla voor R. Marti Elche
81' Wissel Almería Wissel D. Sousa voor U. Sadiq Almería
81' Wissel Almería Wissel Chumi voor A. Puigmal Almería
86' Gele kaart Almería Gele kaart voor Leo Baptistao Almería
86' Gele kaart Almería Gele kaart voor Kaiky Almería
86' Wissel Elche Wissel J. Pastore voor Tete Morente Elche
87' Wissel Elche Wissel Josan voor A. Collado Elche
87' Wissel Almería Wissel F. Portillo voor L. Ramazani Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Almería
Opstellingen Elche - Almería
De opstellingen van Elche en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Almería zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Almería

Elche en Almería treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Almería in de Primera División vond plaats op 7 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Elche favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Almería slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Elche 2
Winst Almería 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 19e positie staat, terwijl we Almería terugvinden op de 16e plaats.