Nabeschouwing Elche - Mallorca (3-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zaterdag 16 april 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Mallorca (3-0)

Het Primera División duel tussen Elche en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Mojica, waarmee Elche met 1-0 de leiding nam. Elche vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Bigas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Lee Kang-In zorgde ervoor dat Elche in de 81e minuut op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Elche dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Elche - Mallorca 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Mallorca Wissel G. Gonzalez voor J. Costa Mallorca
42' Doelpunt Elche Doelpunt J. Mojica met assist van Fidel Elche 1-0
47' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor B. Olivan Mallorca
46' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor D. Rodriguez Mallorca
46' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor P. Maffeo Mallorca
53' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
56' Wissel Mallorca Wissel Angel voor A. Ndiaye Mallorca
56' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor I. Baba Mallorca
58' Doelpunt Elche Doelpunt P. Bigas met assist van Fidel Elche 2-0
60' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Bigas Elche
64' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Sanchez Mallorca
68' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor R. Guti Elche
68' Wissel Elche Wissel P. Milla voor Fidel Elche
71' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor Josan Elche
71' Wissel Elche Wissel P. Piatti voor Kike Elche
81' Eigen doelpunt Elche Eigen doelpunt Lee Kang-In Elche 3-0
86' Gele kaart Elche Gele kaart voor O. Mascarell Elche
87' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor P. Bigas Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Mallorca
Opstellingen Elche - Mallorca
De opstellingen van Elche en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Mallorca

Elche en Mallorca treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Mallorca in de Primera División vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Elche 0
Winst Mallorca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 15e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 17e plaats.