Nabeschouwing Espanyol - Osasuna (1-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 8 mei 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Espanyol het zondag 8 mei 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Osasuna (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Espanyol en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door K. Barja, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Espanyol kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Melamed, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Espanyol - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor T. Vilhena Espanyol
42' Doelpunt Osasuna Doelpunt K. Barja met assist van A. Budimir Osasuna 0-1
46' Wissel Espanyol Wissel R. de Tomas voor Wu Lei Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel O. Melendo voor M. Morlanes Espanyol
52' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor K. Barja Osasuna
62' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
63' Wissel Espanyol Wissel N. Melamed voor T. Vilhena Espanyol
63' Wissel Osasuna Wissel Oier voor J. Martinez Osasuna
67' Doelpunt Espanyol Doelpunt N. Melamed met assist van S. Darder Espanyol 1-1
73' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor K. Barja Osasuna
73' Wissel Osasuna Wissel L. Torro voor D. Brasanac Osasuna
76' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Sanchez Osasuna
80' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor J. Ramalho Osasuna
80' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor M. Sanchez Osasuna
88' Wissel Espanyol Wissel A. Embarba voor J. Puado Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Osasuna
Opstellingen Espanyol - Osasuna
De opstellingen van Espanyol en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Osasuna

Espanyol en Osasuna treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Osasuna in de Primera División vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 12 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Espanyol. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Espanyol 8
Winst Osasuna 12
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 14e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 9e plaats.