Voorbeschouwing Girona - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 28 augustus 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Girona het zondag 28 augustus 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Girona - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 28 augustus 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Girona - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 5 uur, 32 minuten en 6 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Celta de Vigo
Opstellingen Girona - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Girona - Celta de Vigo

Girona en Celta de Vigo treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Girona favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Girona 2
Winst Celta de Vigo 1
Gelijkspel 1
Totaal 4
Tags
Girona - Celta de Vigo Opstelling Girona Opstelling Celta de Vigo Live Girona - Celta de Vigo Live Girona - Celta de Vigo kijken Girona - Celta de Vigo kijken Live Girona - Celta de Vigo stream Girona - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Girona - Celta de Vigo Uitslag Girona - Celta de Vigo Statistieken Girona - Celta de Vigo Primera División 2022/2023 Girona - Celta de Vigo wedden Girona - Celta de Vigo gokken Girona - Celta de Vigo Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .