Nabeschouwing Granada - Levante (1-4) || Primera División 2021/2022

Zondag 17 april 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Granada het zondag 17 april 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Levante (1-4)

Het Primera División duel tussen Granada en Levante is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 1-4 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door D. Gomez, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. In de 54e minuut kreeg G. Sanchez van Granada voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Granada de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Levante vervolgens op 0-2. Het was J. L. Morales die vanaf 11 meter wist te scoren in de 56e minuut.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Levante, waarmee M. Malsa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 92 minuten deed A. Collado iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Granada werd verkleind tot 1-3. In de 95e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Soldado die namens Levante het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Levante.

LIVE Granada - Levante 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Levante Doelpunt D. Gomez met assist van J. L. Morales Levante 0-1
35' Gele kaart Granada Gele kaart voor V. Diaz Granada
40' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Radoja Levante
44' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
46' Wissel Levante Wissel M. Pubill Pages voor J. Miramon Levante
46' Wissel Granada Wissel A. Collado voor V. Diaz Granada
54' Tweede gele kaart Granada Tweede gele kaart voor G. Sanchez Granada
56' Penalty Levante Penalty J. L. Morales Levante 0-2
63' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor N. Radoja Levante
63' Wissel Levante Wissel O. Duarte voor S. Postigo Levante
68' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor D. Gomez Levante
69' Gele kaart Granada Gele kaart voor N. Petrovic Granada
70' Wissel Granada Wissel M. Uzuni voor A. Puertas Granada
70' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor L. Milla Granada
74' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Machis Granada
77' Doelpunt Levante Doelpunt M. Malsa met assist van J. L. Morales Levante 0-3
79' Gele kaart Levante Gele kaart voor D. Cardenas Levante
80' Wissel Granada Wissel I. Ruiz voor N. Petrovic Granada
80' Wissel Granada Wissel M. Arezo voor J. Molina Granada
80' Wissel Levante Wissel R. Soldado voor J. L. Morales Levante
92' Doelpunt Granada Doelpunt A. Collado met assist van D. Machis Granada 1-3
95' Doelpunt Levante Doelpunt R. Soldado met assist van M. Pubill Pages Levante 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Levante
Opstellingen Granada - Levante
De opstellingen van Granada en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Levante zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Levante

Granada en Levante treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Levante in de Primera División vond plaats op 1 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 6 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Granada. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 5
Winst Levante 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 16e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 20e plaats.