Nabeschouwing Granada - Real Madrid (1-4) || Primera División 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Granada het zondag 21 november 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Real Madrid (1-4)

Het Primera División duel tussen Granada en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Asensio, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Fernandez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Granada de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Suarez.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat Vinicius Junior de 1-3 wist te scoren. In de 67e minuut werd Monchu van Granada met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Madrid met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 69e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. R. Moreno van Granada was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 76e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was F. Mendy van Real Madrid die daarmee de stand op 1-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Martínez Munuera en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Granada - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Asensio met assist van T. Kroos Real Madrid 0-1
25' Doelpunt Real Madrid Doelpunt N. Fernandez met assist van T. Kroos Real Madrid 0-2
34' Doelpunt Granada Doelpunt L. Suarez met assist van M. Gonalons Granada 1-2
46' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor A. Puertas Granada
56' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Vinicius Junior met assist van L. Modric Real Madrid 1-3
58' Wissel Granada Wissel R. Torrente voor V. Diaz Granada
59' Wissel Granada Wissel J. Molina voor R. Rochina Granada
59' Wissel Granada Wissel I. Ruiz voor M. Gonalons Granada
62' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Montoro Granada
67' Rode kaart Granada Rode kaart voor Monchu Granada
69' Rode kaart Granada Rode kaart voor R. Moreno Granada
71' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor Vinicius Junior Real Madrid
76' Doelpunt Real Madrid Doelpunt F. Mendy met assist van Casemiro Real Madrid 1-4
78' Wissel Granada Wissel S. Escudero voor A. Soro Granada
80' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor K. Benzema Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel E. Camavinga voor T. Kroos Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor L. Modric Real Madrid
80' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Isco Real Madrid
83' Wissel Real Madrid Wissel J. Vallejo voor D. Alaba Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Real Madrid
Opstellingen Granada - Real Madrid
De opstellingen van Granada en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Real Madrid

Granada en Real Madrid treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 13 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 15 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Granada. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 1
Winst Real Madrid 15
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 17e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 3e plaats.