Nabeschouwing Levante - Athletic Club (0-0) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 19 november 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het vrijdag 19 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Athletic Club (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Levante en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Levante en Athletic Club gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José Luis Munuera Montero niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Levante - Athletic Club 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Marti Levante
16' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Y. Alvarez Athletic Club
55' Wissel Athletic Club Wissel O. Sancet voor R. Garcia Athletic Club
55' Wissel Athletic Club Wissel O. Zarraga voor A. Berenguer Athletic Club
60' Wissel Levante Wissel N. Vukcevic voor M. Malsa Levante
66' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor I. Williams Athletic Club
66' Wissel Athletic Club Wissel N. Williams voor I. Muniain Athletic Club
73' Wissel Levante Wissel O. Duarte voor S. Mustafi Levante
73' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor E. Bardhi Levante
85' Wissel Athletic Club Wissel N. Serrano voor A. Villalibre Athletic Club
86' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor Son Levante
87' Wissel Levante Wissel R. Soldado voor R. Marti Levante
93' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Vezo Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Athletic Club
Opstellingen Levante - Athletic Club
De opstellingen van Levante en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Athletic Club

Levante en Athletic Club treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 26 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 16 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Levante. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 5
Winst Athletic Club 16
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 19e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 8e plaats.