Nabeschouwing Levante - Cádiz (0-2) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het zaterdag 22 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Cádiz (0-2)

Het Primera División duel tussen Levante en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 0-2 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Negredo, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. Cádiz vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Sanchez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut moest Levante verder met een man minder nadat A. Lisci een rode kaart had gekregen. Het lukte Cádiz in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Cádiz.

LIVE Levante - Cádiz 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
34' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Negredo met assist van C. Lozano Cádiz 0-1
38' Wissel Cádiz Wissel V. Haroyan voor Fali Cádiz
49' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
50' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
55' Wissel Levante Wissel J. de Frutos voor E. Bardhi Levante
59' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor S. Sanchez Cádiz
61' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor A. Fernandez Cádiz
61' Wissel Cádiz Wissel R. Alcaraz voor C. Lozano Cádiz
68' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Ledesma Cádiz
69' Gele kaart Levante Gele kaart voor C. Clerc Levante
73' Doelpunt Cádiz Doelpunt S. Sanchez met assist van I. Alejo Cádiz 0-2
76' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Alejo Cádiz
76' Gele kaart Levante Gele kaart voor A. Fernandez Levante
76' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. L. Morales Levante
76' Rode kaart Levante Rode kaart voor A. Lisci Levante
77' Wissel Levante Wissel M. Pubill Pages voor J. Miramon Levante
77' Wissel Levante Wissel E. Franquesa voor C. Clerc Levante
79' Wissel Cádiz Wissel S. Arzamendia voor I. Alejo Cádiz
80' Wissel Cádiz Wissel T. Alarcon voor A. Negredo Cádiz
87' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor R. Soldado Levante
87' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor G. Melero Levante
90' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Haroyan Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Cádiz
Opstellingen Levante - Cádiz
De opstellingen van Levante en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Cádiz

Levante en Cádiz treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Cádiz in de Primera División vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen Levante en Cádiz eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Levante 0
Winst Cádiz 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 20e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 19e plaats.