Nabeschouwing Levante - Espanyol (1-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het zaterdag 12 maart 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Espanyol (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Levante en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door J. Puado, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Levante kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Gomez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Levante - Espanyol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Pedrosa Espanyol
35' Gele kaart Levante Gele kaart voor O. Duarte Levante
40' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Melero Levante
50' Doelpunt Espanyol Doelpunt J. Puado met assist van S. Darder Espanyol 0-1
55' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Puado Espanyol
61' Wissel Levante Wissel J. Campana voor G. Melero Levante
61' Wissel Levante Wissel R. Vezo voor O. Duarte Levante
61' Wissel Levante Wissel E. Franquesa voor Son Levante
63' Wissel Espanyol Wissel A. Vidal voor T. Vilhena Espanyol
71' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Calero Espanyol
73' Wissel Espanyol Wissel A. Embarba voor J. Puado Espanyol
73' Wissel Espanyol Wissel J. Garcia voor D. Lopez Espanyol
78' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor M. Pubill Pages Levante
80' Doelpunt Levante Doelpunt D. Gomez Levante 1-1
86' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor J. de Frutos Levante
86' Gele kaart Levante Gele kaart voor A. Lisci Levante
87' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor O. Gil Espanyol
87' Wissel Espanyol Wissel N. Melamed voor S. Darder Espanyol
90' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Pier Levante
93' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Embarba Espanyol
94' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Campana Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Espanyol
Opstellingen Levante - Espanyol
De opstellingen van Levante en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Espanyol

Levante en Espanyol treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Espanyol in de Primera División vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 23 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Levante als Espanyol wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 9 keer in een gelijkspel.

Winst Levante 7
Winst Espanyol 7
Gelijkspel 9
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 20e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 12e plaats.