Nabeschouwing Levante - Mallorca (2-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het zaterdag 8 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Mallorca (2-0)

Het Primera División duel tussen Levante en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 2-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door R. Soldado, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Mallorca kreeg via B. Olivan in de 68e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Jorge Figueroa Vázquez de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 83e minuut moest Levante verder met een man minder nadat J. Campana een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte J. L. Morales de voorsprong door in de 96e minuut de 2-0 te scoren voor Levante.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Levante.

LIVE Levante - Mallorca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor P. Maffeo Mallorca
47' Doelpunt Levante Doelpunt R. Soldado met assist van E. Bardhi Levante 1-0
57' Wissel Mallorca Wissel A. Ndiaye voor A. Sanchez Mallorca
57' Wissel Mallorca Wissel B. Olivan voor P. Maffeo Mallorca
58' Wissel Levante Wissel J. L. Morales voor R. Soldado Levante
66' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Soldado Levante
67' Gele kaart Levante Gele kaart voor Pepelu Levante
68' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Miramon Levante
68' Penalty gemist Mallorca Penalty gemist B. Olivan Mallorca
70' Wissel Levante Wissel G. Melero voor J. Campana Levante
70' Wissel Levante Wissel S. Postigo voor O. Duarte Levante
74' Wissel Mallorca Wissel M. Hoppe voor R. Battaglia Mallorca
74' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor J. Llabres Mallorca
82' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Niño Rodriguez Afgekeurd doelpunt vanwege hands F. Niño Rodriguez Mallorca
83' Rode kaart Levante Rode kaart voor J. Campana Levante
85' Wissel Levante Wissel N. Radoja voor Pepelu Levante
85' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor E. Bardhi Levante
96' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
96' Doelpunt Levante Doelpunt J. L. Morales met assist van R. Marti Levante 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Mallorca
Opstellingen Levante - Mallorca
De opstellingen van Levante en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Mallorca

Levante en Mallorca treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Mallorca in de Primera División vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 7 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Levante. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 2
Winst Mallorca 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 20e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 15e plaats.