Nabeschouwing Levante - Osasuna (0-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het zondag 5 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Osasuna (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Levante en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Levante en Osasuna gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Levante, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Levante - Osasuna 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Radoja Levante
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. de Frutos Levante
54' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
59' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor N. Radoja Levante
62' Wissel Osasuna Wissel K. Barja voor C. Avila Osasuna
62' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor A. Budimir Osasuna
67' Wissel Levante Wissel R. Soldado voor R. Marti Levante
67' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor Pepelu Levante
69' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
73' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor D. Brasanac Osasuna
88' Wissel Levante Wissel E. Franquesa voor C. Clerc Levante
88' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor J. de Frutos Levante
90' Wissel Osasuna Wissel Cote voor M. Sanchez Osasuna
90' Wissel Osasuna Wissel Oier voor J. Moncayola Osasuna
94' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Osasuna
Opstellingen Levante - Osasuna
De opstellingen van Levante en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Osasuna

Levante en Osasuna treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Osasuna in de Primera División vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 9 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Levante. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 5
Winst Osasuna 9
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 20e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 10e plaats.