Nabeschouwing Levante - Rayo Vallecano (1-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het zaterdag 11 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Rayo Vallecano (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Levante en Rayo Vallecano geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. R. Marti maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Levante vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Rayo Vallecano het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk S. Guardiola die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Levante - Rayo Vallecano 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Rayo Vallecano Wissel I. Palazon voor M. Merquelanz Rayo Vallecano
16' Gele kaart Levante Gele kaart voor P. Martinez Levante
39' Penalty Levante Penalty R. Marti Levante 1-0
43' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor P. Ciss Rayo Vallecano
46' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. L. Morales Levante
49' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor S. Comesana Rayo Vallecano
54' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Garcia Rayo Vallecano
58' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor J. Campana Levante
59' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor A. Cantero Levante
66' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Malsa Levante
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel U. Lopez voor O. Trejo Rayo Vallecano
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel O. Valentin voor P. Ciss Rayo Vallecano
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Guardiola voor E. Saveljich Rayo Vallecano
73' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor R. Nteka Rayo Vallecano
74' Wissel Levante Wissel S. Postigo voor Rober Pier Levante
75' Wissel Levante Wissel Son voor R. Marti Levante
79' Wissel Levante Wissel Pepelu voor P. Martinez Levante
82' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor I. Balliu Rayo Vallecano
92' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt S. Guardiola met assist van Bebe Rayo Vallecano 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Rayo Vallecano
Opstellingen Levante - Rayo Vallecano
De opstellingen van Levante en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Rayo Vallecano

Levante en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Rayo Vallecano favoriet. 7 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Levante. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 4
Winst Rayo Vallecano 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 13e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 10e plaats.