Nabeschouwing Levante - Real Betis (2-4) || Primera División 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het zondag 13 februari 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Real Betis (2-4)

Het Primera División duel tussen Levante en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 2-4 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Fekir, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Real Betis vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Gonzalez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Real Betis, waarmee W. Carvalho zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 43 minuten deed D. Gomez iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Levante werd verkleind tot 1-3. In de 47e minuut kwam Levante weer dichterbij, nadat D. Gomez de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 49e minuut en kwam op naam te staan van Real Betis speler N. Fekir, die daarmee tekende voor de 2-4. Na 74 minuten werd R. Soldado van Levante met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Levante het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Santiago Jaime Latre en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Real Betis.

LIVE Levante - Real Betis 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Real Betis Doelpunt N. Fekir met assist van W. Carvalho Real Betis 0-1
22' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Pezzella Real Betis
29' Doelpunt Real Betis Doelpunt E. Gonzalez Real Betis 0-2
40' Wissel Levante Wissel Rober Pier voor R. Vezo Levante
42' Doelpunt Real Betis Doelpunt W. Carvalho met assist van C. Tello Real Betis 0-3
43' Doelpunt Levante Doelpunt D. Gomez met assist van J. de Frutos Levante 1-3
47' Doelpunt Levante Doelpunt D. Gomez Levante 2-3
48' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Caceres Levante
49' Doelpunt Real Betis Doelpunt N. Fekir Real Betis 2-4
56' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor H. Bellerin Real Betis
66' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor Rodri Real Betis
66' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor C. Tello Real Betis
66' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor B. Iglesias Real Betis
66' Wissel Levante Wissel R. Soldado voor M. Caceres Levante
66' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor D. Gomez Levante
73' Wissel Levante Wissel Pepelu voor G. Melero Levante
73' Wissel Levante Wissel M. Pubill Pages voor J. Miramon Levante
74' Rode kaart Levante Rode kaart voor R. Soldado Levante
80' Wissel Real Betis Wissel A. Ruibal voor W. Carvalho Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Real Betis
Opstellingen Levante - Real Betis
De opstellingen van Levante en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Real Betis

Levante en Real Betis treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Real Betis in de Primera División vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 10 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Levante. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 8
Winst Real Betis 10
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 20e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 3e plaats.