Voorbeschouwing Mallorca - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 22 januari 2023 - 01:00 uur

In de Primera División neemt Mallorca het zondag 22 januari 2023 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de Mallorca - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Mallorca - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 22 januari 2023 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Mallorca - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 20 dagen, 21 uur, 50 minuten en 33 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Celta de Vigo
Opstellingen Mallorca - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mallorca - Celta de Vigo

Mallorca en Celta de Vigo treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Mallorca favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mallorca 4
Winst Celta de Vigo 2
Gelijkspel 4
Totaal 10
Tags
Mallorca - Celta de Vigo Opstelling Mallorca Opstelling Celta de Vigo Live Mallorca - Celta de Vigo Live Mallorca - Celta de Vigo kijken Mallorca - Celta de Vigo kijken Live Mallorca - Celta de Vigo stream Mallorca - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Mallorca - Celta de Vigo Uitslag Mallorca - Celta de Vigo Statistieken Mallorca - Celta de Vigo Primera División 2022/2023 Mallorca - Celta de Vigo wedden Mallorca - Celta de Vigo gokken Mallorca - Celta de Vigo Unibet