Nabeschouwing Mallorca - Getafe (0-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 18:30 uur



In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het zaterdag 27 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Getafe (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Mallorca en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Mallorca en Getafe gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Santiago Jaime Latre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mallorca - Getafe
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
135
86
Gevaarlijke aanvallen
44
28
Passes
430
384
Overtredingen
8
19
Buitenspel
4
2
Corners
2
0
Wissels
2
3
LIVE Mallorca - Getafe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Mboula Mallorca
67' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Russo Mallorca
68' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor S. Ramirez Getafe
68' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor J. Mboula Mallorca
70' Wissel Getafe Wissel Florentino voor M. Arambarri Getafe
75' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor Angel Mallorca
88' Wissel Getafe Wissel D. Poveda voor C. Alena Getafe
93' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Prats Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Getafe
Opstellingen Mallorca - Getafe
De opstellingen van Mallorca en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Getafe

Mallorca en Getafe treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Getafe in de Primera División vond plaats op 1 maart 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 9 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Mallorca. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mallorca 6
Winst Getafe 9
Gelijkspel 3
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 14e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mallorca - Getafe Opstelling Mallorca Opstelling Getafe Live Mallorca - Getafe Live Mallorca - Getafe kijken Mallorca - Getafe kijken Live Mallorca - Getafe stream Mallorca - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Mallorca - Getafe Uitslag Mallorca - Getafe Statistieken Mallorca - Getafe Primera División 2021/2022 Mallorca - Getafe wedden Mallorca - Getafe gokken Mallorca - Getafe Unibet