Nabeschouwing Mallorca - Granada (2-6) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het zaterdag 7 mei 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Granada (2-6)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Granada is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-6 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Suarez, waarmee Granada met 0-1 de leiding nam. Mallorca kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Sevilla, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette S. Escudero zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Granada de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Granada vergroot nadat A. Puertas de 1-3 wist te scoren. In de 58e minuut kwam Mallorca weer dichterbij, nadat A. Raillo de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 69e minuut was het J. Molina van Granada wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van Granada viel in de 78e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van M. Uzuni. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Granada. Het was J. Molina die in de 90e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea bij een 2-6 eindstand in het voordeel van Granada.

LIVE Mallorca - Granada 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Granada Doelpunt L. Suarez Granada 0-1
28' Doelpunt Mallorca Doelpunt S. Sevilla met assist van V. Muriqi Mallorca 1-1
46' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Raillo Mallorca
49' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor P. Maffeo Mallorca
46' Doelpunt Granada Doelpunt S. Escudero Granada 1-2
51' Wissel Granada Wissel J. Molina voor L. Suarez Granada
53' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor A. Prats Mallorca
55' Doelpunt Granada Doelpunt A. Puertas met assist van J. Molina Granada 1-3
58' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Raillo met assist van P. Maffeo Mallorca 2-3
60' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Duarte Granada
62' Wissel Granada Wissel M. Gonalons voor A. Collado Granada
62' Wissel Granada Wissel M. Uzuni voor D. Machis Granada
67' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Valjent Mallorca
68' Wissel Mallorca Wissel A. Sanchez voor D. Rodriguez Mallorca
68' Wissel Mallorca Wissel Angel voor S. Sevilla Mallorca
69' Doelpunt Granada Doelpunt J. Molina met assist van M. Gonalons Granada 2-4
76' Wissel Granada Wissel G. Sanchez voor A. Puertas Granada
77' Wissel Granada Wissel S. Arias voor S. Escudero Granada
78' Doelpunt Granada Doelpunt M. Uzuni Granada 2-5
83' Gele kaart Granada Gele kaart voor N. Petrovic Granada
85' Wissel Mallorca Wissel B. Olivan voor J. Costa Mallorca
85' Wissel Mallorca Wissel J. Llabres voor T. Kubo Mallorca
90' Doelpunt Granada Doelpunt J. Molina met assist van Quini Granada 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Granada
Opstellingen Mallorca - Granada
De opstellingen van Mallorca en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Granada

Mallorca en Granada treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Granada in de Primera División vond plaats op 19 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 4 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Mallorca. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mallorca 1
Winst Granada 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 17e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 18e plaats.