Nabeschouwing Mallorca - Levante (1-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Levante (1-0)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Levante is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door I. Baba, waarmee Mallorca met 1-0 de leiding nam. Levante kreeg via J. L. Morales in de 85e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Alejandro Muñíz Ruiz de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Mallorca de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Mallorca - Levante 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Marti Levante
41' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
46' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Melero Levante
46' Wissel Levante Wissel E. Franquesa voor C. Clerc Levante
65' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Costa Mallorca
67' Wissel Mallorca Wissel Angel voor F. Nino Mallorca
74' Doelpunt Mallorca Doelpunt I. Baba met assist van P. Maffeo Mallorca 1-0
77' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor J. de Frutos Levante
77' Wissel Levante Wissel S. Mustafi voor O. Duarte Levante
81' Wissel Mallorca Wissel J. Mboula voor Lee Kang-In Mallorca
81' Wissel Mallorca Wissel R. Battaglia voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
84' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Mboula Mallorca
85' Penalty gemist Levante Penalty gemist J. L. Morales Levante
86' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Pier Levante
86' Wissel Levante Wissel Coke voor J. Miramon Levante
87' Wissel Levante Wissel R. Vezo voor P. Martinez Levante
88' Gele kaart Levante Gele kaart voor Pepelu Levante
89' Wissel Mallorca Wissel B. Olivan voor J. Costa Mallorca
89' Wissel Mallorca Wissel J. Sastre voor P. Maffeo Mallorca
95' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Ndiaye Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Levante
Opstellingen Mallorca - Levante
De opstellingen van Mallorca en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Levante

Mallorca en Levante treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Levante in de Primera División vond plaats op 9 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Mallorca favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Levante slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mallorca 6
Winst Levante 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 12e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 17e plaats.