Nabeschouwing Mallorca - Rayo Vallecano (2-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het zondag 15 mei 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Rayo Vallecano (2-1)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door V. Muriqi, waarmee Mallorca met 1-0 de leiding nam. Rayo Vallecano kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Ciss, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette A. Prats zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mallorca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Mallorca dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mallorca - Rayo Vallecano 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Mallorca Doelpunt V. Muriqi met assist van J. Costa Mallorca 1-0
45' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor V. Muriqi Mallorca
60' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt P. Ciss met assist van A. Garcia Rayo Vallecano 1-1
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor M. Hernandez Rayo Vallecano
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Guardiola voor R. Nteka Rayo Vallecano
64' Wissel Mallorca Wissel D. Rodriguez voor A. Sanchez Mallorca
64' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor J. Costa Mallorca
74' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor Angel Mallorca
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel K. Rodrigues voor P. Ciss Rayo Vallecano
84' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor S. Sevilla Mallorca
88' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Suarez voor O. Valentin Rayo Vallecano
88' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Sylla voor R. Falcao Rayo Vallecano
92' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Prats met assist van P. Maffeo Mallorca 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Rayo Vallecano
Opstellingen Mallorca - Rayo Vallecano
De opstellingen van Mallorca en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Rayo Vallecano

Mallorca en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 22 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mallorca als Rayo Vallecano wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Mallorca 2
Winst Rayo Vallecano 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 18e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 12e plaats.