Nabeschouwing Osasuna - Cádiz (2-0) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 17:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Osasuna het zaterdag 20 augustus 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Cádiz (2-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. C. Avila maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Osasuna vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 76e minuut kreeg T. Alarcon van Cádiz voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Cádiz de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 79e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het K. Garcia van Osasuna die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Osasuna.

LIVE Osasuna - Cádiz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Penalty Osasuna Penalty C. Avila Osasuna 1-0
47' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
49' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Alejo Cádiz
47' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor T. Alarcon Cádiz
58' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor C. Avila Osasuna
62' Wissel Cádiz Wissel I. Alejo voor M. Diarra Cádiz
62' Wissel Cádiz Wissel Jose Mari voor A. Mabil Cádiz
62' Wissel Cádiz Wissel S. Arzamendia voor Fali Cádiz
65' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor A. Budimir Osasuna
66' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor C. Avila Osasuna
75' Wissel Cádiz Wissel A. Negredo voor A. Espino Cádiz
75' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor R. Pena Osasuna
76' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor J. Moncayola Osasuna
76' Tweede gele kaart Cádiz Tweede gele kaart voor T. Alarcon Cádiz
78' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Chust Cádiz
79' Penalty Osasuna Penalty K. Garcia Osasuna 2-0
80' Wissel Cádiz Wissel F. San Emeterio voor L. Perez Cádiz
84' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor A. Oroz Osasuna
94' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Cádiz
Opstellingen Osasuna - Cádiz
De opstellingen van Osasuna en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Cádiz

Osasuna en Cádiz treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Cádiz in de Primera División vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Osasuna 6
Winst Cádiz 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 5e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 17e plaats.