Nabeschouwing Osasuna - Celta de Vigo (0-0) || Primera División 2021/2022

Maandag 23 augustus 2021 - 22:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Osasuna het maandag 23 augustus 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Celta de Vigo (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Osasuna en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Osasuna kreeg in de 48e minuut een strafschop toegekend, die door R. Garcia werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Osasuna en Celta de Vigo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Osasuna, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Javier Alberola Rojas niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Osasuna - Celta de Vigo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
46' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor C. Dominguez Celta de Vigo
48' Penalty gemist Osasuna Penalty gemist R. Garcia Osasuna
51' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Nolito Celta de Vigo
51' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
56' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor R. Tapia Celta de Vigo
61' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Cervi voor Nolito Celta de Vigo
65' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor K. Barja Osasuna
70' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor B. Mendez Celta de Vigo
70' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Beltran voor D. Suarez Celta de Vigo
74' Wissel Osasuna Wissel A. Budimir voor Kike Osasuna
74' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor R. Garcia Osasuna
77' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Sanchez Osasuna
79' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Aidoo voor C. Dominguez Celta de Vigo
79' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Torres Osasuna
83' Wissel Osasuna Wissel Cote voor M. Sanchez Osasuna
83' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor D. Brasanac Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Celta de Vigo
Opstellingen Osasuna - Celta de Vigo
De opstellingen van Osasuna en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Celta de Vigo

Osasuna en Celta de Vigo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 6 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Osasuna. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 5
Winst Celta de Vigo 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 15e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 17e plaats.