Nabeschouwing Osasuna - Espanyol (1-0) || Primera División 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 20:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Osasuna het donderdag 20 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Espanyol (1-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door A. Budimir, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Osasuna dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Osasuna uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Espanyol
Goals
1
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
116
79
Gevaarlijke aanvallen
92
24
Passes
494
273
Overtredingen
17
15
Buitenspel
1
4
Corners
9
2
Wissels
5
5
LIVE Osasuna - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
53' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Braithwaite Espanyol
55' Doelpunt Osasuna Doelpunt A. Budimir met assist van Ez Abde Osasuna 1-0
59' Wissel Espanyol Wissel J. Puado voor K. Bare Espanyol
60' Wissel Espanyol Wissel Exposito voor A. Vidal Espanyol
68' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor M. Gomez Osasuna
68' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor A. Budimir Osasuna
73' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Calero Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel O. El Hilali voor F. Calero Espanyol
78' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor R. Garcia Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel J. Cruz voor Ez Abde Osasuna
79' Wissel Espanyol Wissel J. C. Lazo voor M. Braithwaite Espanyol
89' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor A. Oroz Osasuna
90' Wissel Espanyol Wissel D. Gomez voor V. Costa Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Espanyol
Opstellingen Osasuna - Espanyol
De opstellingen van Osasuna en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Espanyol

Osasuna en Espanyol treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Espanyol in de Primera División vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 12
Winst Espanyol 8
Gelijkspel 4
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 9e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Osasuna - Espanyol Opstelling Osasuna Opstelling Espanyol Live Osasuna - Espanyol Live Osasuna - Espanyol kijken Osasuna - Espanyol kijken Live Osasuna - Espanyol stream Osasuna - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Espanyol Uitslag Osasuna - Espanyol Statistieken Osasuna - Espanyol Primera División 2022/2023 Osasuna - Espanyol wedden Osasuna - Espanyol gokken Osasuna - Espanyol Unibet