Nabeschouwing Osasuna - Getafe (1-1) || Primera División 2021/2022

Woensdag 11 mei 2022 - 19:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Osasuna het woensdag 11 mei 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Getafe (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Osasuna en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Oier, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Torro zorgde ervoor dat Getafe op 1-1 kwam te staan in de 20e minuut. In de 89e minuut kreeg S. Mitrovic van Getafe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Getafe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Osasuna - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Osasuna Doelpunt Oier met assist van R. Garcia Osasuna 1-0
14' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor C. Avila Osasuna
20' Eigen doelpunt Getafe Eigen doelpunt L. Torro Getafe 1-1
38' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor K. Garcia Osasuna
47' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Cuenca Getafe
71' Wissel Getafe Wissel O. Rodriguez voor Florentino Getafe
71' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor Oier Osasuna
71' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor R. Torres Osasuna
71' Wissel Osasuna Wissel A. Budimir voor K. Garcia Osasuna
72' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Mitrovic Getafe
79' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
81' Wissel Osasuna Wissel K. Barja voor R. Garcia Osasuna
81' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Soria Getafe
89' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor S. Mitrovic Getafe
90' Wissel Getafe Wissel O. Yokuslu voor B. Mayoral Getafe
90' Wissel Osasuna Wissel Barbero voor L. Torro Osasuna
93' Wissel Getafe Wissel D. Suarez voor J. Iglesias Getafe
94' Wissel Getafe Wissel S. Ramirez voor E. Unal Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Getafe
Opstellingen Osasuna - Getafe
De opstellingen van Osasuna en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Getafe

Osasuna en Getafe treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Getafe in de Primera División vond plaats op 19 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 10 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Osasuna. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 4
Winst Getafe 10
Gelijkspel 9
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 9e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 15e plaats.