Nabeschouwing Osasuna - Valencia (1-2) || Primera División 2022/2023

Vrijdag 7 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Osasuna het vrijdag 7 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Valencia (1-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Kluivert, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Diakhaby op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 57e minuut was de ideale kans voor Osasuna om te scoren. C. Avila was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 69e minuut werd U. Garcia van Osasuna met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Osasuna het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Valencia kreeg een penalty toegewezen in de 70e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond E. Cavani die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 0-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 93e minuut nam Osasuna de leiding na een doelpunt van D. Brasanac. In de 96e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het R. Pena van Osasuna die voortijdig moest vertrekken.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Valencia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Osasuna - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Valencia Doelpunt J. Kluivert met assist van E. Cavani Valencia 0-1
35' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Gattuso Valencia
38' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
46' Wissel Osasuna Wissel R. Pena voor N. Vidal Osasuna
46' Wissel Osasuna Wissel M. Sanchez voor A. Hernandez Osasuna
53' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor M. Gomez Osasuna
54' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Diakhaby Valencia 0-2
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor I. Moriba Valencia
57' Penalty gemist Osasuna Penalty gemist C. Avila Osasuna
62' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor H. Guillamon Valencia
63' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor A. Oroz Osasuna
64' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
69' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor U. Garcia Osasuna
70' Penalty gemist Valencia Penalty gemist E. Cavani Valencia
72' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor Ez Abde Osasuna
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Y. Musah Valencia
74' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor E. Cavani Valencia
74' Wissel Valencia Wissel D. Foulquier voor J. Kluivert Valencia
75' Wissel Valencia Wissel T. Lato voor I. Moriba Valencia
79' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Comert Valencia
83' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
86' Wissel Valencia Wissel Gabriel Paulista voor M. Diakhaby Valencia
91' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
93' Doelpunt Osasuna Doelpunt D. Brasanac Osasuna 1-2
96' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor R. Pena Osasuna
97' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor S. Herrera Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Valencia
Opstellingen Osasuna - Valencia
De opstellingen van Osasuna en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Valencia

Osasuna en Valencia treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Valencia in de Primera División vond plaats op 16 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 13 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Osasuna. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 6
Winst Valencia 13
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 6e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 9e plaats.