Nabeschouwing Real Betis - Cádiz (1-1) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 20 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Betis het vrijdag 20 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Cádiz (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Real Betis en Cádiz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. A. Negredo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cádiz vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Real Betis kwam na 22 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Juanmi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Real Betis - Cádiz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor R. Silva Real Betis
11' Penalty Cádiz Penalty A. Negredo Cádiz 0-1
22' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi met assist van E. Gonzalez Real Betis 1-1
46' Wissel Cádiz Wissel I. Carcelen voor A. Perea Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor J. Jonsson Cádiz
62' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor M. Montoya Real Betis
69' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor M. Montoya Real Betis
69' Wissel Real Betis Wissel W. Carvalho voor B. Iglesias Real Betis
69' Wissel Real Betis Wissel A. Ruibal voor Rodri Real Betis
69' Wissel Cádiz Wissel M. Osmajic voor A. Negredo Cádiz
76' Wissel Cádiz Wissel A. Jimenez voor C. Lozano Cádiz
82' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor A. Guardado Real Betis
87' Wissel Real Betis Wissel L. Moron voor Juanmi Real Betis
88' Wissel Cádiz Wissel M. Calderon voor T. Alarcon Cádiz
94' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Ruibal Real Betis
94' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Miranda Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Cádiz
Opstellingen Real Betis - Cádiz

Voorbeschouwing Real Betis - Cádiz

Real Betis en Cádiz treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Cádiz in de Primera División vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Betis 2
Winst Cádiz 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 9e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 6e plaats.