Nabeschouwing Real Betis - Osasuna (4-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Betis het zondag 3 april 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Osasuna (4-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Juanmi, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Real Betis vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Juanmi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Osasuna de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Budimir.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Real Betis vergroot nadat W. Carvalho de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist A. Moreno namens Real Betis de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Real Betis.

LIVE Real Betis - Osasuna 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi Real Betis 1-0
38' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor W. Carvalho Real Betis
46' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi met assist van A. Moreno Real Betis 2-0
46' Wissel Osasuna Wissel A. Hernandez voor J. Cruz Osasuna
46' Wissel Osasuna Wissel Cote voor M. Sanchez Osasuna
65' Doelpunt Osasuna Doelpunt A. Budimir Osasuna 2-1
69' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor D. Brasanac Osasuna
69' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor N. Vidal Osasuna
77' Wissel Real Betis Wissel Rodri voor A. Ruibal Real Betis
80' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor R. Garcia Osasuna
80' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor Joaquin Real Betis
81' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Cote Osasuna
82' Doelpunt Real Betis Doelpunt W. Carvalho met assist van Juanmi Real Betis 3-1
87' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
88' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Moreno met assist van Juanmi Real Betis 4-1
90' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor C. Avila Osasuna
91' Wissel Real Betis Wissel Raul voor A. Moreno Real Betis
92' Wissel Real Betis Wissel Y. Sabaly voor Juanmi Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Osasuna
Opstellingen Real Betis - Osasuna
De opstellingen van Real Betis en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Osasuna

Real Betis en Osasuna treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Osasuna in de Primera División vond plaats op 23 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Betis 12
Winst Osasuna 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 5e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 10e plaats.