Nabeschouwing Real Madrid - Barcelona (0-4) || Primera División 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Madrid het zondag 20 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Barcelona (0-4)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door P. Aubameyang, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Araujo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee F. Torres zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Barcelona in de 51e minuut, nadat P. Aubameyang de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Barcelona.

LIVE Real Madrid - Barcelona 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
26' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor F. de Jong FC Barcelona
29' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt P. Aubameyang met assist van O. Dembele FC Barcelona 0-1
31' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
38' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Araujo met assist van O. Dembele FC Barcelona 0-2
46' Wissel Real Madrid Wissel M. Diaz voor D. Carvajal Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel E. Camavinga voor T. Kroos Real Madrid
47' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt F. Torres met assist van P. Aubameyang FC Barcelona 0-3
51' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt P. Aubameyang met assist van F. Torres FC Barcelona 0-4
63' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modric Real Madrid
63' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor N. Fernandez Real Madrid
63' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Rodrygo Real Madrid
71' Wissel FC Barcelona Wissel M. Depay voor P. Aubameyang FC Barcelona
71' Wissel FC Barcelona Wissel Gavi voor F. de Jong FC Barcelona
74' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Alba FC Barcelona
80' Wissel FC Barcelona Wissel A. Traore voor O. Dembele FC Barcelona
82' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor E. Camavinga Real Madrid
86' Wissel FC Barcelona Wissel D. Alves voor J. Alba FC Barcelona
86' Wissel FC Barcelona Wissel Nico voor Pedri FC Barcelona
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Real Madrid
88' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Nico FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Barcelona
Opstellingen Real Madrid - Barcelona
De opstellingen van Real Madrid en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-2-4 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Barcelona

Real Madrid en Barcelona treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Barcelona in de Primera División vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 15 keer wist de ploeg van Real Madrid te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Real Madrid. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 11
Winst Barcelona 15
Gelijkspel 7
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 4e plaats.