Nabeschouwing Real Madrid - Mallorca (6-1) || Primera División 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 22:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Madrid het woensdag 22 september 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Mallorca (6-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 6-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Benzema. Real Madrid vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Asensio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut wist Mallorca de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Lee Kang-In.

Na 29 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat M. Asensio de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 55e minuut nadat M. Asensio namens Real Madrid de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 78e minuut was het K. Benzema van Real Madrid wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Real Madrid mocht Isco in de 84e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Mallorca 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid 1-0
24' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Asensio Real Madrid 2-0
25' Doelpunt Mallorca Doelpunt Lee Kang-In met assist van M. Hoppe Mallorca 2-1
29' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Asensio met assist van K. Benzema Real Madrid 3-1
46' Wissel Mallorca Wissel I. Baba voor T. Kubo Mallorca
47' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Rodrygo Real Madrid
49' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Benzema Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding K. Benzema Real Madrid
55' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Asensio met assist van K. Benzema Real Madrid 4-1
57' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
59' Wissel Mallorca Wissel J. Costa voor J. Gaya Mallorca
59' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor M. Hoppe Mallorca
59' Wissel Mallorca Wissel A. Sanchez voor A. Febas Mallorca
60' Wissel Real Madrid Wissel A. Blanco voor E. Camavinga Real Madrid
67' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor N. Fernandez Real Madrid
72' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor M. Asensio Real Madrid
72' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor Rodrygo Real Madrid
76' Wissel Mallorca Wissel J. Mboula voor L. Junior Mallorca
78' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van D. Alaba Real Madrid 5-1
80' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor K. Benzema Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel S. Santos voor N. Fernandez Real Madrid
84' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco met assist van Vinicius Junior Real Madrid 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Mallorca
Opstellingen Real Madrid - Mallorca
De opstellingen van Real Madrid en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Mallorca

Real Madrid en Mallorca treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Mallorca in de Primera División vond plaats op 24 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 13
Winst Mallorca 3
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 10e plaats.