Nabeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid (1-1) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Real Sociedad het zaterdag 3 september 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid (1-1)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Real Sociedad en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Atlético Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Morata. Real Sociedad kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van U. Sadiq, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Real Sociedad - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Morata Atlético Madrid 0-1
12' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Niguez Atlético Madrid
24' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. de Paul Atlético Madrid
28' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Zubimendi Real Sociedad
29' VAR: Afgekeurd doelpunt Á. Morata Afgekeurd doelpunt vanwege hands Á. Morata Atlético Madrid
35' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Llorente Atlético Madrid
35' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Cho Real Sociedad
51' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Simeone Atlético Madrid
46' Wissel Real Sociedad Wissel U. Sadiq voor A. Sorloth Real Sociedad
46' Wissel Atlético Madrid Wissel G. Kondogbia voor S. Niguez Atlético Madrid
55' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt U. Sadiq met assist van M. Cho Real Sociedad 1-1
57' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor I. Zubeldia Real Sociedad
61' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Morata Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor R. de Paul Atlético Madrid
71' Wissel Real Sociedad Wissel T. Kubo voor D. Silva Real Sociedad
71' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea voor M. Cho Real Sociedad
71' Wissel Real Sociedad Wissel A. Elustondo voor I. Zubeldia Real Sociedad
72' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Gorosabel Real Sociedad
79' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor A. Morata Atlético Madrid
79' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Hermoso voor Y. Carrasco Atlético Madrid
83' Wissel Real Sociedad Wissel A. Sola voor A. Gorosabel Real Sociedad
85' Wissel Atlético Madrid Wissel I. Grbic voor J. Oblak Atlético Madrid
97' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Merino Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Atlético Madrid
Opstellingen Real Sociedad - Atlético Madrid
De opstellingen van Real Sociedad en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid

Real Sociedad en Atlético Madrid treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 22 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 17 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Real Sociedad. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 7
Winst Atlético Madrid 17
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 7e plaats.