Nabeschouwing Real Sociedad - Granada (2-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Sociedad het zondag 13 februari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Granada (2-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Granada is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. M. Oyarzabal maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Sociedad vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Real Sociedad vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rafinha op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Real Sociedad.

LIVE Real Sociedad - Granada 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Escudero Granada
26' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Uzuni Granada
37' Penalty Real Sociedad Penalty M. Oyarzabal Real Sociedad 1-0
63' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor M. Uzuni Granada
63' Wissel Granada Wissel N. Petrovic voor L. Milla Granada
67' Wissel Real Sociedad Wissel Rafinha voor D. Silva Real Sociedad
67' Wissel Real Sociedad Wissel Portu voor A. Januzaj Real Sociedad
72' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor M. Gonalons Granada
72' Wissel Granada Wissel R. Rochina voor A. Collado Granada
72' Wissel Granada Wissel J. Molina voor M. Arezo Granada
74' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Rafinha met assist van M. Oyarzabal Real Sociedad 2-0
83' Wissel Real Sociedad Wissel A. Sorloth voor A. Isak Real Sociedad
83' Wissel Real Sociedad Wissel J. Pacheco voor A. Munoz Real Sociedad
84' Wissel Real Sociedad Wissel J. Zaldua voor M. Oyarzabal Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Granada
Opstellingen Real Sociedad - Granada
De opstellingen van Real Sociedad en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Granada

Real Sociedad en Granada treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Granada in de Primera División vond plaats op 23 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Granada slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 9
Winst Granada 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 7e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 16e plaats.