Nabeschouwing Real Sociedad - Sevilla (0-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Sociedad het zondag 19 september 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Sevilla (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Real Sociedad en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 27e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Oyarzabal van Real Sociedad via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Real Sociedad en Sevilla gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Sociedad - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Rakitic Sevilla
27' Penalty gemist Real Sociedad Penalty gemist M. Oyarzabal Real Sociedad
39' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor A. Isak Real Sociedad
47' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Lamela Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor I. Rakitic Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel O. Rodriguez voor E. Lamela Sevilla
58' Wissel Real Sociedad Wissel J. Lobete voor M. Oyarzabal Real Sociedad
60' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor T. Delaney Sevilla
61' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Munoz Real Sociedad
70' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor Y. En Nesyri Sevilla
72' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Januzaj Real Sociedad
75' Wissel Real Sociedad Wissel G. Valera voor A. Sorloth Real Sociedad
75' Wissel Real Sociedad Wissel A. Guevara voor Portu Real Sociedad
75' Wissel Real Sociedad Wissel J. Zaldua voor A. Gorosabel Real Sociedad
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Rodriguez Sevilla
85' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor Papu Gomez Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Sevilla
Opstellingen Real Sociedad - Sevilla
De opstellingen van Real Sociedad en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Sevilla

Real Sociedad en Sevilla treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Sevilla in de Primera División vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 14 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Real Sociedad. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 7
Winst Sevilla 14
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 5e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 8e plaats.