Nabeschouwing Real Valladolid - Villarreal (0-3) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Real Valladolid het zaterdag 13 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Villarreal (0-3)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door N. Jackson, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Baena op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Baena van Villarreal die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Villarreal dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Valladolid - Villarreal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Jackson met assist van Y. Pino Villarreal 0-1
52' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Mesa Real Valladolid
55' Wissel Real Valladolid Wissel S. Gassama voor S. Leon Real Valladolid
56' Wissel Real Valladolid Wissel Kike voor R. Mesa Real Valladolid
56' Wissel Real Valladolid Wissel I. Sanchez voor G. Plata Real Valladolid
62' Wissel Real Valladolid Wissel O. Plano voor T. Villa Real Valladolid
63' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor F. Coquelin Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor Y. Pino Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel J. L. Morales voor G. Moreno Villarreal
80' Wissel Real Valladolid Wissel L. Olaza voor S. Escudero Real Valladolid
81' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Baena met assist van S. Chukwueze Villarreal 0-2
88' Wissel Villarreal Wissel A. Mandi voor J. Foyth Villarreal
90' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Baena Villarreal 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Villarreal
Opstellingen Real Valladolid - Villarreal
De opstellingen van Real Valladolid en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Villarreal

Real Valladolid en Villarreal treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Villarreal in de Primera División vond plaats op 13 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 7 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Real Valladolid. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.