Nabeschouwing Sevilla - Levante (5-3) || Primera División 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Sevilla het zondag 24 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Levante (5-3)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Levante is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 5-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door O. Torres, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Levante de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. L. Morales.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor Sevilla vergroot nadat Diego Carlos de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 50e minuut nadat M. El Haddadi namens Sevilla de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 55e minuut was het J. L. Morales van Levante wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Levante viel in de 61e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van G. Melero. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Sevilla. Het was F. Reges die in de 64e minuut de stand op 5-3 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez en eindigde de wedstrijd dus met een 5-3 stand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Levante 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sevilla Doelpunt O. Torres met assist van L. Augustinsson Sevilla 1-0
22' Wissel Levante Wissel Rober Pier voor S. Mustafi Levante
24' Doelpunt Sevilla Doelpunt R. Mir met assist van T. Delaney Sevilla 2-0
33' Doelpunt Levante Doelpunt J. L. Morales met assist van P. Martinez Levante 2-1
38' Doelpunt Sevilla Doelpunt Diego Carlos met assist van Suso Sevilla 3-1
46' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor P. Martinez Levante
46' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor N. Radoja Levante
50' Doelpunt Sevilla Doelpunt M. El Haddadi met assist van O. Torres Sevilla 4-1
55' Doelpunt Levante Doelpunt J. L. Morales Levante 4-2
56' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor R. Soldado Levante
56' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor T. Delaney Sevilla
61' Doelpunt Levante Doelpunt G. Melero met assist van J. de Frutos Levante 4-3
64' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Reges met assist van J. Navas Sevilla 5-3
66' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Malsa Levante
69' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor M. El Haddadi Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor Suso Sevilla
70' Gele kaart Levante Gele kaart voor C. Clerc Levante
73' Wissel Levante Wissel E. Franquesa voor C. Clerc Levante
78' Wissel Sevilla Wissel O. Rodriguez voor O. Torres Sevilla
78' Wissel Sevilla Wissel M. Acuna voor L. Augustinsson Sevilla
78' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Reges Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Levante
Opstellingen Sevilla - Levante
De opstellingen van Sevilla en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Levante

Sevilla en Levante treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Levante in de Primera División vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Levante slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 13
Winst Levante 4
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 19e plaats.