Nabeschouwing Valencia - Atlético Madrid (3-3) || Primera División 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Valencia het zondag 7 november 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Atlético Madrid (3-3)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Valencia en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door L. Suarez, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Savic zorgde ervoor dat Valencia op 1-1 kwam te staan in de 50e minuut. In de 58e minuut zette A. Griezmann zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atlético Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Atlético Madrid vergroot nadat S. Vrsaljko de 1-3 wist te scoren. In de 92e minuut kwam Valencia weer dichterbij, nadat H. Duro de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Valencia. Het was H. Duro die in de 96e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter César Soto Grado bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Valencia - Atlético Madrid 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor K. Trippier Atlético Madrid
35' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt L. Suarez met assist van A. Correa Atlético Madrid 0-1
50' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt S. Savic Valencia 1-1
58' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann Atlético Madrid 1-2
62' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt S. Vrsaljko Atlético Madrid 1-3
65' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor U. Racic Valencia
65' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor D. Wass Valencia
73' Wissel Atlético Madrid Wissel G. Kondogbia voor A. Correa Atlético Madrid
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
85' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor H. Costa Valencia
85' Wissel Valencia Wissel K. Koindredi voor C. Soler Valencia
85' Wissel Valencia Wissel M. Vallejo voor O. Alderete Valencia
87' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor L. Suarez Atlético Madrid
87' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor R. De Paul Atlético Madrid
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
92' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Duro met assist van J. Gaya Valencia 2-3
94' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Y. Musah Valencia
95' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
96' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Duro met assist van G. Guedes Valencia 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Atlético Madrid
Opstellingen Valencia - Atlético Madrid
De opstellingen van Valencia en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Atlético Madrid

Valencia en Atlético Madrid treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 24 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 13 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Valencia. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 8
Winst Atlético Madrid 13
Gelijkspel 11
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 11e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 4e plaats.