Voorbeschouwing Valencia - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 18 september 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Valencia het zondag 18 september 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Valencia - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 18 september 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Valencia - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 3 dagen, 18 uur, 13 minuten en 20 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Celta de Vigo
Opstellingen Valencia - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valencia - Celta de Vigo

Valencia en Celta de Vigo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 21 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 14
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 4
Totaal 24
Tags
Valencia - Celta de Vigo Opstelling Valencia Opstelling Celta de Vigo Live Valencia - Celta de Vigo Live Valencia - Celta de Vigo kijken Valencia - Celta de Vigo kijken Live Valencia - Celta de Vigo stream Valencia - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Celta de Vigo Uitslag Valencia - Celta de Vigo Statistieken Valencia - Celta de Vigo Primera División 2022/2023 Valencia - Celta de Vigo wedden Valencia - Celta de Vigo gokken Valencia - Celta de Vigo Unibet