Nabeschouwing Valencia - Getafe (1-0) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Valencia het vrijdag 13 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Getafe (1-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor H. Guillamon in de 3e minuut, waardoor Valencia met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 11e minuut voor dat Valencia via C. Soler op 1-0 kwam te staan. In de 76e minuut kreeg E. Cabaco van Getafe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Getafe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Valencia.

LIVE Valencia - Getafe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Rode kaart Valencia Rode kaart voor H. Guillamon Valencia
11' Penalty Valencia Penalty C. Soler Valencia 1-0
13' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
31' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
38' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Cabaco Getafe
46' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor C. Alena Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Vitolo voor S. Mitrovic Getafe
50' Gele kaart Valencia Gele kaart voor C. Soler Valencia
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Gomez Valencia
67' Wissel Getafe Wissel J. Macias voor S. Ramirez Getafe
68' Wissel Getafe Wissel M. Cucurella voor E. Unal Getafe
69' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor D. Wass Valencia
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Gaya Valencia
76' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor E. Cabaco Getafe
77' Wissel Valencia Wissel R. Sobrino voor D. Cheryshev Valencia
79' Wissel Getafe Wissel H. Duro voor D. Suarez Getafe
83' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. M. Gonzalez Getafe
86' Wissel Valencia Wissel Jason voor G. Guedes Valencia
86' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor C. Soler Valencia
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jason Valencia
96' Gele kaart Valencia Gele kaart voor O. Alderete Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Getafe
Opstellingen Valencia - Getafe
De opstellingen van Valencia en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Getafe

Valencia en Getafe treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Getafe in de Primera División vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.