Nabeschouwing Valencia - Rayo Vallecano (1-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Valencia het zaterdag 27 november 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Rayo Vallecano (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Valencia en Rayo Vallecano geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. C. Soler maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Valencia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rayo Vallecano kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Palazon, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Valencia - Rayo Vallecano 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor E. Saveljich Rayo Vallecano
19' Penalty Valencia Penalty C. Soler Valencia 1-0
27' Gele kaart Valencia Gele kaart voor C. Soler Valencia
45' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
47' Gele kaart Valencia Gele kaart voor O. Alderete Valencia
54' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor S. Comesana Rayo Vallecano
55' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Gaya Valencia
55' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor I. Palazon Rayo Vallecano
59' Wissel Rayo Vallecano Wissel J. Pozo voor U. Lopez Rayo Vallecano
62' Wissel Valencia Wissel M. Gomez voor G. Guedes Valencia
62' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Foulquier Valencia
64' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt I. Palazon Rayo Vallecano 1-1
68' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
73' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Catena Rayo Vallecano
75' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Valentin Rayo Vallecano
79' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor S. Guardiola Rayo Vallecano
79' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Martin voor I. Palazon Rayo Vallecano
82' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor D. Wass Valencia
82' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor H. Costa Valencia
88' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor H. Duro Valencia
88' Wissel Valencia Wissel K. Koindredi voor H. Guillamon Valencia
93' Wissel Rayo Vallecano Wissel K. Rodrigues voor O. Valentin Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Rayo Vallecano
Opstellingen Valencia - Rayo Vallecano
De opstellingen van Valencia en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Rayo Vallecano

Valencia en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 6 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 6
Winst Rayo Vallecano 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 10e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 6e plaats.