Nabeschouwing Valencia - Villarreal (2-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Valencia het zaterdag 30 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Villarreal (2-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door H. Guillamon, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 77e minuut voor dat Valencia via C. Soler op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Valencia.

LIVE Valencia - Villarreal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Guillamon met assist van D. Foulquier Valencia 1-0
46' Wissel Villarreal Wissel B. Dia voor Y. Pino Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor D. Parejo Villarreal
47' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
53' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Danjuma Villarreal
53' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor U. Racic Valencia
61' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor E. Capoue Villarreal
63' Gele kaart Valencia Gele kaart voor O. Alderete Valencia
71' Wissel Villarreal Wissel P. Alcacer voor M. Gomez Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor P. Estupinan Villarreal
72' Wissel Valencia Wissel T. Correia voor Marcos Andre Valencia
72' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor Gabriel Paulista Valencia
73' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Trigueros Villarreal
75' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
77' Penalty Valencia Penalty C. Soler Valencia 2-0
79' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Chukwueze Villarreal
82' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor J. Gaya Valencia
82' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor G. Guedes Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Villarreal
Opstellingen Valencia - Villarreal
De opstellingen van Valencia en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Villarreal

Valencia en Villarreal treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Villarreal in de Primera División vond plaats op 5 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 14 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Valencia. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 10
Winst Villarreal 14
Gelijkspel 6
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 11e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 13e plaats.